Ontdek WOWCRAB: Een Nieuwe Beleving van Zeevruchten in Den Haag

Den Haag heeft er een opvallende nieuwe eetgelegenheid bij: WOWCRAB, gelegen aan de Grote Marktstraat. Bij dit restaurant draait alles om verse zeevruchten zoals krab, garnalen en kreeft, bereid met jouw keuze aan heerlijke sauzen. Het concept van WOWCRAB biedt een unieke eetervaring waarbij je direct vanaf de tafel geniet van vers bereide schaaldieren.

WOWCRAB heeft zijn inspiratie gehaald uit de cajun-seafood boil traditie, die teruggaat tot de 18e eeuw. Deze culinaire stijl combineert Franse en Aziatische invloeden, met kruidige sauzen en traditionele ingrediënten zoals vissaus, citroengras en Creoolse kruiden. Het resultaat is een verrassende smaaksensatie.

Bij WOWCRAB in Den Haag kun je kiezen uit een verscheidenheid aan voorgerechten zoals kreeftenbisque, krabtaco’s, garnalen sushi rolls en gefrituurde garnalen. Als hoofdgerecht biedt het menu luxe opties met verschillende soorten schaaldieren, maar ook meer budgetvriendelijke keuzes zoals een portie garnalen, krab of langoustines. Het restaurant moedigt aan om met je handen te eten, wat de informele en gezellige sfeer benadrukt.

Onze ervaring bij WOWCRAB was zeer positief. De gerechten waren goed op smaak. Het restaurant biedt een ideale setting voor een leuk en ongedwongen avondje uit met vrienden of een romantische date. Of je nu een liefhebber bent van zeevruchten of gewoon op zoek bent naar een nieuwe culinaire ervaring, WOWCRAB in Den Haag is zeker een bezoek waard. Geniet van de heerlijke gerechten, de levendige ambiance en de unieke eetstijl die dit restaurant te bieden heeft.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.